وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

شکایت عراق از اسرائیل در شورای امنیت و سازمان ملل

دولت عراق امروز دوشنبه از نامه اعتراضی و رسمی بغداد به دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت و محکومیت شدید اقدام رژیم صهیونیستی در نقض حریم هوایی و حاکمیت عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 28
کد خبر: ۲۶۱۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، باسم العوادی سخنگوی دولت عراق اعلام کرد که بغداد رسماً یادداشت اعتراضی را به دبیرکل سازمان ملل متحد و شورای امنیت سازمان ملل متحد تسلیم کرد که حاوی محکومیت اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آشکار حریم هوایی و حاکمیت عراق و استفاده از حریم هوایی عراق برای حمله به جمهوری اسلامی ایران در ۲۶ اکتبر (پنجم مهرماه سال جاری) است.

 

به نوشته «بغداد الیوم»، وی افزود که دولت عراق همچنین به وزارت امور خارجه دستور داد تا طبق مفاد توافقنامه چارچوب راهبردی دوجانبه و تعهد ایالات متحده به امنیت و حاکمیت عراق، در خصوص این تخلف با طرف آمریکایی تماس بگیرد. 

 

پیشتر سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران گفته بود که مشارکت آمریکا در عملیات اسرائیل علیه ایران کاملاً مشهود است و حداقل مشارکت آمریکا این است که یک کریدور فضایی در اختیار نیروی هوایی اسرائیل قرار داده است. 

 

در بیانیه دولت عراق آمده است که این دولت بر تعهد قاطع خود به حاکمیت، استقلال و حرمت اراضی عراق تأکید می‌کند و در سطوح مختلف برای مقابله با این نقض‌های حاکمیتی تلاش می‌کند تا اجازه ندهد از حریم هوایی یا اراضی عراق برای حمله به دیگر کشورها، به ویژه کشور‌های همسایه که عراق با آنها روابط محترمانه و منافع مشترکی دارد، استفاده شود. 

 

العوادی تصریح کرد که این موضع بیانگر تأکید عراق به پیروی از سیاست حفظ ثبات در منطقه، با جلوگیری از هرگونه سوء استفاده از اراضی خود در درگیری‌های منطقه‌ای و حمایت این کشور از حل و فصل اختلافات از طریق گفتگو و درک متقابل است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار